Doe mee

fotomaton_wintervuurEr zijn al heel wat cultuurhuizen/collectieven, artiesten en cultuurliefhebbers die deze actie mee ondersteunen. Hoe meer mensen mee doen, hoe beter de campagne zal slagen!

Doe ook mee aan de actie:

x – Schrijf een brief(je) over welke roman, film, muziek, tentoonstelling, … je heeft geraakt, verwonderd, geïntrigeerd. Richt je brief aan een heel concreet iemand. Schrijf leesbaar en vergeet niet te ondertekenen. Mail je brief naar info@mijndagelijkseportiekunst.be. Je brief zal gepubliceerd worden op de website. Klik op deze link ‘Schrijf een brief‘ voor briefpapier!

x – Laat zien hoe belangrijk kunst voor jou is en toon Jouw Dagelijkse Portie Kunst! Mail ons je portie kunst (evt. met een beeld bij) of post ze via www.facebook.com/mijndagelijkseportiekunst , Twitter, Instagram, YouTube, … & Nodig je vrienden uit om de pagina te liken.

x – Hier op de website en www.facebook.com/mijndagelijkseportiekunst worden regelmatig concrete vragen gelanceerd waarbij je ook tickets voor voorstellingen kan winnen. Per maand vragen we ook iemand om wat te bloggen over zijn/haar kunst. In december was dat bv. Orlando Verde; in januari Esther Severi.

x – Met artiesten en organisaties proberen we regelmatig acties op te zetten voor de campagne. Meestal pikken we in op andere evenmenten. Volg de agenda en participeer!

x – Hang een affiche aan je raam (bezorgen we op vraag)! Er zijn ook stickers.

x – Heb je zelf een website? Zet het logo van MDPK met een verwijzing en link naar de site erop waarmee je aantoont dat je/jouw organisatie de actie mee ondersteunt.

xx – Nog vragen of wil je zelf een actie op touw zetten? Stuur een mailtje naar: info@mijndagelijkseportiekunst.be

Comments are closed.